Szántó Hanga – Életvezetés

Párkapcsolati terápia

Az emberi kapcsolatok művészete egy egész életen át tartó kihívás. Két egyedi világ találkozása és azok összehangolása a mindennapokban. Olykor viharos, máskor békés vizeken navigálunk. A párkapcsolatokban rejlő lehetőségek és nehézségek közötti egyensúly megtalálása valóságos mesterség minden pár számára.

A válás elkerülése érdekében fontos a kapcsolat építése és fejlesztése. A kommunikáció az, ami gyakran kudarcba fullad. Sokszor egyszerűen nem értjük meg a másikat. Ennek hátterében persze számos tényező áll, amikor egy pár előtt, akik aktívan szeretnének változtatni a helyzeten, az már önmagában nagyon pozitív lépés.

Az első lépés az, hogy a partnerek külön-külön is részt vesznek egy ülésen, ahol megoszthatják gondolataikat és érzéseiket a nehéz időszakokról. Ez egy bizalmas tér, ahol őszintén és nyíltan beszélhetnek a másik jelenléte nélkül. Ezek az egyéni ülések előkészítik a talajt, a közös munka számára.

Miután az egyéni ülések megtörténtek, a párok újra együtt érkeznek. Itt kezdődik a közös munka a kapcsolat javításán. Az eredmények eléréséhez mindkét fél aktív részt vesz a terápiás folyamatban. Az Ügyfeleim sosem hagyják el az üléseket eredmény nélkül.

A párkapcsolati mediáció során a közös munka által új perspektívák nyílnak meg a párok előtt. Alternatív megoldásokat fedeznek fel, és közösen építenek egy új világot. Az egyéni fejlődés mellett a párkapcsolat is megerősödik, és az egyének adaptív módon találnak megoldásokat a felmerülő problémákra. Az általunk megtalált végső gondolatok tisztázzák a jelenben feszélyező helyzeteket, és elősegítik a harmonikus együttélést.

A foglalkozás ára

60 perces órák

18.000 Ft

Szántó Hanga Patrícia

Szántó Hanga Patrícia vagyok Mediátor és Terapeuta.

Az üléseimen a Kliensem fókusza az elsődleges. Miért tartom ezt kiemelkedően fontosnak?

Azért, mert az empátia és megértés alapvető építőkövek az emberi kapcsolatokban. Az, hogy figyelemmel kísérem és megértem mások érzéseit, gondolatait és cselekedeteit, létrehoz egy bizalmi kapcsolatot. Csakis egy biztonságos közegben, lehet pozitív átformálódásokat elérni.

Az önfelfedezést és az életünk irányítását szolgáló terápiás támogatásom révén azt kívánom elérni, hogy megtaláljuk azokat a felismeréseket, amelyekkel átléphetünk a nehézségeken, és elérhetjük a kitűzött célokat. Az a tapasztalatom, hogy minden kihívás és nehézség egy új lehetőséget rejt magába a személyes fejlődés tekintetében. Az önismeret a változás iránti elkötelezettség, amellyel a Klienseim képesek meglelni saját belső erőforrásaikat a boldogabb és kiegyensúlyozott életük felé.