Szántó Hanga – Életvezetés

Ifjúsági Coaching

Nagyon izgalmas találom a fiatalokkal való munkát, hiszen a bontakozó világuk közeli és távoli szempontból is lenyűgöző.

A kisebbekkel (9-11 évesek) játékos és kreatív foglalkozásokat tartunk, melyekben rengeteg rajzolás és fejlesztő modul szerepel. A gyerekek saját magukról sokat tanulnak, hogy később könnyebben megértsék a miértjeiket az életükben. Az érzelmek felismerését a feladatok segítségével gyakoroljuk, ezzel erősítve önbizalmukat és problémamegoldó képességüket.

A nagyobbak (12-14 évesek) már önállóbb munkára képesek, ahol mélyebben láthatjuk a gondolataikat és érzéseiket. Célom, hogy segítsek nekik, a saját erejüket képességeiket elérni valamint, hogy magabiztosan álljanak az életükben.

Az ifjak (15-18 évesek) esetében pedig az irány, hogy segítsek nekik megtalálni az önazonosságukat és az életükben való helyüket. A coaching során arra ösztönzöm őket, hogy merjenek kitűzni célokat és vigyék végig azokat, valamint megtalálják a saját vonalaikat.

Különböző korosztályokkal együttműködve, egy nyitott és bizalomra épülő légkörben segítek az önbelátás felfedezésében. Célom, hogy mindenki számára megtaláljuk azt a módot, ami legjobban segíti az egyéni fejlődést és boldogságot.

A foglalkozás ára

60 perces órák

18.000 Ft

Szántó Hanga Patrícia

Szántó Hanga Patrícia vagyok Mediátor és Terapeuta.

Az üléseimen a Kliensem fókusza az elsődleges. Miért tartom ezt kiemelkedően fontosnak?

Azért, mert az empátia és megértés alapvető építőkövek az emberi kapcsolatokban. Az, hogy figyelemmel kísérem és megértem mások érzéseit, gondolatait és cselekedeteit, létrehoz egy bizalmi kapcsolatot. Csakis egy biztonságos közegben, lehet pozitív átformálódásokat elérni.

Az önfelfedezést és az életünk irányítását szolgáló terápiás támogatásom révén azt kívánom elérni, hogy megtaláljuk azokat a felismeréseket, amelyekkel átléphetünk a nehézségeken, és elérhetjük a kitűzött célokat. Az a tapasztalatom, hogy minden kihívás és nehézség egy új lehetőséget rejt magába a személyes fejlődés tekintetében. Az önismeret a változás iránti elkötelezettség, amellyel a Klienseim képesek meglelni saját belső erőforrásaikat a boldogabb és kiegyensúlyozott életük felé.