Szántó Hanga – Életvezetés

Elakadás terápia

Az életünk során gyakran találkozunk olyan helyzetekkel, amikor úgy érezzük, hogy nem tudunk tovább lépni. Elakadunk a problémák, döntések vagy érzelmek között, és nehézséget jelent utat találni a megoldás felé.

Az Elakadás Terápia egy olyan egyéni megközelítés, ahol a Transzformatív Coaching és a Healing Technika ötvöződik. Változunk és változtatunk és gyógyulunk. Segít feltárni azokat a mélyebb okokat és gondolatokat, amelyek hátráltatnak minket. Ez a folyamat létrehozza, hogy átlépjünk a gátakon, és megtaláljuk azokat az eszközöket és erőforrásokat, amelyek segítségével megbirkózhatunk a kihívásainkkal.

Az Elakadás Terápiában a Transzformatív Coaching segítségével olyan kérdésekre fókuszálunk, mint „Hogyan láthatnám új perspektívából ezt a helyzetet?” vagy „Milyen új megközelítéseket alkothatnék a problémának?” A Coaching segít abban, hogy kibővítsd a gondolkodásmódot és megtaláld a saját erőforrásaidat a változáshoz.

A Healing pedig arra szolgál, hogy meggyógyítsuk a lelki sebeket és oldjuk fel azokat a blokkokat, amik visszafognak bennünket.  Ez lehetőséget ad arra, hogy mélyen megvizsgáljuk az érzelmeidet és feloldjuk olyan rejtett hiedelmeket, amik fogva tartanak. 

Az Elakadás Terápia során egy biztonságos és támogató környezetben dolgozunk együtt. A cél az, hogy önállóan tudj megbirkózni a kihívásokkal, és megtaláld azt az erőt, amely segít elérni a céljaidat.

Ha úgy érzed, hogy elakadtál magaddal és nem tudod megoldani, a kínálkozó élethelyzeteidet vagy akár a helyzetek már okozzák a megrekedést, az Elakadás Terápia lehetőséget ad neked arra, hogy ebből kikerülj.

A foglalkozás ára

60 perces órák

18.000 Ft

Szántó Hanga Patrícia

Szántó Hanga Patrícia vagyok Mediátor és Terapeuta.

Az üléseimen a Kliensem fókusza az elsődleges. Miért tartom ezt kiemelkedően fontosnak?

Azért, mert az empátia és megértés alapvető építőkövek az emberi kapcsolatokban. Az, hogy figyelemmel kísérem és megértem mások érzéseit, gondolatait és cselekedeteit, létrehoz egy bizalmi kapcsolatot. Csakis egy biztonságos közegben, lehet pozitív átformálódásokat elérni.

Az önfelfedezést és az életünk irányítását szolgáló terápiás támogatásom révén azt kívánom elérni, hogy megtaláljuk azokat a felismeréseket, amelyekkel átléphetünk a nehézségeken, és elérhetjük a kitűzött célokat. Az a tapasztalatom, hogy minden kihívás és nehézség egy új lehetőséget rejt magába a személyes fejlődés tekintetében. Az önismeret a változás iránti elkötelezettség, amellyel a Klienseim képesek meglelni saját belső erőforrásaikat a boldogabb és kiegyensúlyozott életük felé.