Szántó Hanga – Életvezetés

CSOPORTOS FOGLALKOZÁSOK FEBRUÁRTÓL – CSOPORTOS ÖNISMERETI témákban

A csoportokba való bekapcsolódás, különösen az önismereti témájúak, lehetőséget kínálnak arra, hogy mélyebben megismerjük önmagunkat, megtapasztaljuk a változást és támogatást nyújtsunk egymásnak az útkeresésben. Az „A Hálás pozitív Élet” februárban induló önismereti csoporthoz való csatlakozás egy ilyen értékes lehetőség, amelynek fókuszában az elfogadás, a hálával való közelítés és a pozitív életszemlélet kialakítása áll.

Miért válaszd ezt a csoportot?
Mélyebb Önismeret: A résztvevők lehetőséget kapnak arra, hogy mélyebben megismerjék önmagukat. Az érzéseik, gondolataik és reakcióik mélyebb megértése révén kibontakozhatnak az egyéni erőforrások és lehetőségek.
Nehézségek Kezelése: A csoport segíthet azoknak, akik éppen nehéz időszakon mennek keresztül. Az elfogadás és hálával teli szemlélet megközelítése segíthet az élet nehézségeinek pozitívabb megélésében.
Gondolkodásmódváltás: Az elfogadás és hála beépítése az életstílusba segíthet pozitívan látni a kihívásokat. Ezáltal a résztvevők fejlődhetnek a mentális rugalmasságukban és a problémamegoldó képességeikben.
Kapcsolatok Fejlesztése: Az interaktív csoportterápia kiváló lehetőséget nyújt a kapcsolatok elmélyítésére és új kapcsolatok kialakítására. A csoporttagok megoszthatják tapasztalataikat, támogathatják egymást és építhetik a kölcsönös bizalmat.
Az Élet Szépségeinek Tudatosítása: Az elfogadás és hálával való foglalkozás által a résztvevők ráébredhetnek az élet szépségeire, függetlenül az aktuális körülményektől. Ez a pozitív látásmód javíthatja az életminőséget és az élet örömtelibb megélését eredményezheti.
Ez a csoport kiváló választás lehet számodra, ha:

  1. Erőt szeretnél meríteni másokból: Hiszünk abban, hogy az egymásra támaszkodás és a közösség ereje segíthet neked problémáid megoldásában.
  2. Szeretnél segítséget nyújtani másoknak: Azáltal, hogy megosztod tapasztalataidat és tanulságaidat, nemcsak önmagadat, hanem másokat is támogathatsz az utazásukban.
  3. Nyitott vagy az érzéseid kifejezésére: A csoport biztonságos tér, ahol szabadon beszélhetsz az érzéseidről, gondolataidról anélkül, hogy elítélnének.
  4. Fejlődni szeretnél társas készségeid terén: Az interakció másokkal segít abban, hogy fejlesszed kommunikációs és kapcsolatteremtő képességeidet.
  5. Készen állsz az új képességek kipróbálására: A csoport egy biztonságos környezet, ahol új dolgokat próbálhatsz ki, és fejlesztheted azokat a képességeidet, amelyekre talán még nem volt lehetőséged.

Ha mindezek közül bármelyikre igennel válaszoltál, akkor várunk szeretettel a csoportban, ahol együtt fedezhetjük fel az önismeret hatalmát és élvezhetjük a közösség erejét. Legyél részese ennek az izgalmas és felemelő utazásnak!


A „Az Önismereti csoporton belüli önismereti foglalkozás egy értékes lehetőség a személyes fejlődésre és az élet pozitívabb irányba történő alakítására. Csatlakozz hozzánk, és fedezd fel az önismeret hatalmát, miközben egy támogató közösség részese leszel.


Várlak, az Önismeretnél!